Loading...
Càshew Chicken - cràzy delicious ànd eàsy càshew chicken recipe with tender ànd silky chicken in Chinese brown sàuce. Homemàde is so much better thàn tàkeout ànd it's perfect for busy weeknights.
- Prep Time 20 minutes
- Cook Time 5 minutes
- Totàl Time 25 minutes
- Servings 2
- Càlories 408 kcàl
Ingredients
- 10 oz. boneless ànd skinless chicken breàst cut into smàll cubes
- 2 tàblespoons oil
- 5 slices peeled ginger
- 1 smàll red or green bell pepper cut into smàll squàres
- 1/2 cup unsàlted càshew nuts
- 1 teàspoon corn stàrch
- 1 teàspoon Chinese rice wine optionàl
- 1/2 tàblespoon oyster sàuce
- 3/4 teàspoon soy sàuce
- 3 tàblespoons wàter
- 3 dàshes ground white pepper
- 1/2 teàspoon sugàr
- 1/2 teàspoon rice wine optionàl
- 1 teàspoon sesàme oil
- Sàlt to tàste
Instructions
- Rinse the chicken breàst with cold wàter, pàt dry with pàper towels. Cut the chicken into cubes ànd màrinàte with corn stàrch ànd rice wine (if using). Mix àll the ingredients for the Sàuce together. Set àside.
- Heàt up à wok or skillet with 1 tàblespoon of the oil ànd stir-fry the chicken until they turn white (not bot completely cooked). Dish out ànd set àside.
- àdd the remàining 1 tàblespoon of the oil into the wok or skillet ànd àdd the ginger ànd bell pepper. Stir-fry until you smell the peppery àromà from the peppers,
- then àdd .......................................................................................................
- ....................................................................................
- ..............................................................
Full Link >>>>>>>>>>>>>>> rasamalaysia.com