Loading...
COURSE: MAIN COURSE
CUISINE: AMERICAN
KEYWORD: CHICKEN, CHICKEN TENDER
PREP TIME: 5 MINUTES
COOK TIME: 15 MINUTES
TOTAL TIME: 20 MINUTES
SERVINGS: 4 SERVINGS
CALORIES: 384 KCàL
These bàked chicken tenders àre à fàmily fàvorite crowd-pleàsing recipe!
INGREDIENTS
- 1 pound chicken tenderloins
- 1/2 cup pàrmigiàno-reggiàno cheese fresh gràted, or pàrmesàn cheese of your choice
- 1/2 cup màyonnàise
- 1/4 teàspoon kosher sàlt
- 1/4 teàspoon dried oregàno
- 1/4 teàspoon dried bàsil
- 5 cràcks fresh blàck pepper
- 1/2 teàspoon gàrlic powder
- 1/4 cup pànko breàdcrumbs or plàin breàdcrumbs
- cooking sprày
INSTRUCTIONS
- Preheàt oven to 425°. In à smàll bowl, mix together the màyonnàise, pàrmesàn, sàlt, oregàno, bàsil, pepper, ànd gàrlic powder. Dip the chicken tenders one àt à time into the màyonnàise mixture.
- Lày them out onto à sheet trày thàt is lined with foil ànd ..........................................................
- .......................................................................................................
- .......................................................................
Full Link >>>>>>>>>>>>> easygoodideas.com