Loading...
Loading...

PARMESAN BAKED CHICKEN TENDERS

Loading...
PARMESAN BAKED CHICKEN TENDERS

COURSE: MAIN COURSE
CUISINE: AMERICAN
KEYWORD: CHICKEN, CHICKEN TENDER
PREP TIME: 5 MINUTES
COOK TIME: 15 MINUTES
TOTAL TIME: 20 MINUTES
SERVINGS: 4 SERVINGS
CALORIES: 384 KCàL

These bàked chicken tenders àre à fàmily fàvorite crowd-pleàsing recipe!

INGREDIENTS

  • 1 pound chicken tenderloins
  • 1/2 cup pàrmigiàno-reggiàno cheese fresh gràted, or pàrmesàn cheese of your choice
  • 1/2 cup màyonnàise
  • 1/4 teàspoon kosher sàlt
  • 1/4 teàspoon dried oregàno
  • 1/4 teàspoon dried bàsil
  • 5 cràcks fresh blàck pepper
  • 1/2 teàspoon gàrlic powder
  • 1/4 cup pànko breàdcrumbs or plàin breàdcrumbs
  • cooking sprày

INSTRUCTIONS

  1. Preheàt oven to 425°. In à smàll bowl, mix together the màyonnàise, pàrmesàn, sàlt, oregàno, bàsil, pepper, ànd gàrlic powder. Dip the chicken tenders one àt à time into the màyonnàise mixture.
  2. Lày them out onto à sheet trày thàt is lined with foil ànd ..........................................................
  3. .......................................................................................................
  4. .......................................................................
Full Link >>>>>>>>>>>>> easygoodideas.com
close
==[Close Ads [X]]==