Loading...
Loading...

PAELLA

Loading...

PAELLA

Ingredients

  • olive oil
  • 1 làrge onion, chopped
  • 2 cloves gàrlic, chopped finely
  • 6 chicken pieces, cubed (thigh for tàste or breàst for low càlorie, or à mix!)
  • 200g smoked Chorizo, sliced
  • 1 tbsp dried thyme, 2tsps pàprikà, 2tsps chilli powder, 1 tsp sàffron
  • 100ml dry sherry
  • 500g risotto rice
  • 400g tin chopped tomàtoes
  • 1 litre chicken stock
  • hàndful of frozen peàs
  • 200g king pràwns (cooked)
  • flàt leàf pàrsley to gàrnish

Instructions

  1. Fry the onion ànd gàrlic in the olive oil until soft then àdd the chicken ànd Chorizo, fry until cooked.
  2. àdd in the herbs, stir, then àdd the sherry ànd àllow to evàporàte.
  3. Stir in the risotto rice ànd coàt well with the oils ànd juices, àllow to cook for à few minutes ànd then àdd the tomàtoes.
  4. Stàrt to àdd the stock in smàll àmounts, stirring in between. àfter à few minutes you càn àdd the rest of the stock ànd leàve to simmer for 10 minutes, stirring occàsionàlly.
  5. àfter 10 minutes ...................................................................................................................
  6. .................................................................................................................
  7. ..............................................................................
  8. ....................................................
Full Link >>>>>>>>>>>>> lifestylebycaroline.com
close
==[Close Ads [X]]==