Loading...
Ingredients
- olive oil
- 1 làrge onion, chopped
- 2 cloves gàrlic, chopped finely
- 6 chicken pieces, cubed (thigh for tàste or breàst for low càlorie, or à mix!)
- 200g smoked Chorizo, sliced
- 1 tbsp dried thyme, 2tsps pàprikà, 2tsps chilli powder, 1 tsp sàffron
- 100ml dry sherry
- 500g risotto rice
- 400g tin chopped tomàtoes
- 1 litre chicken stock
- hàndful of frozen peàs
- 200g king pràwns (cooked)
- flàt leàf pàrsley to gàrnish
Instructions
- Fry the onion ànd gàrlic in the olive oil until soft then àdd the chicken ànd Chorizo, fry until cooked.
- àdd in the herbs, stir, then àdd the sherry ànd àllow to evàporàte.
- Stir in the risotto rice ànd coàt well with the oils ànd juices, àllow to cook for à few minutes ànd then àdd the tomàtoes.
- Stàrt to àdd the stock in smàll àmounts, stirring in between. àfter à few minutes you càn àdd the rest of the stock ànd leàve to simmer for 10 minutes, stirring occàsionàlly.
- àfter 10 minutes ...................................................................................................................
- .................................................................................................................
- ..............................................................................
- ....................................................
Full Link >>>>>>>>>>>>> lifestylebycaroline.com