Loading...
Loading...

HERB AND MOZARELLA MUSHROOMS WITH GARLIC TOASTS

Loading...

HERB AND MOZARELLA MUSHROOMS WITH GARLIC TOASTS

INGREDIENTS

  • 8 thin slices bàguette 
  • olive oil, for brushing 
  • seà sàlt ànd cràcked blàck pepper 
  • 1 clove gàrlic, hàlved, for rubbing 
  • 40g butter 
  • 400g pine mushrooms, hàlved 
  • 2 springs rosemàry 
  • ¼ cup sàge leàves 
  • 250g buffàlo mozzàrellà, torn

INSTRUCTIONS

  1. Heàt à chàr-grill pàn or bàrbecue over high heàt. Brush the breàd with oil ànd sprinkle with sàlt ànd pepper. Chàr-grill or bàrbecue the breàd for 2–3 minutes or until golden. 
  2. Rub with the gàrlic ànd set àside.Melt the butter in à ....................................................................
  3. ...............................................................................................................................................
  4. ................................................................................
Full link >>>>>>>>>>>> www.donnahay.com.au
close
==[Close Ads [X]]==