Loading...
Prep Time: 10 minutes
Cook Time: 12 minutes
Totàl Time: 22 minutes
Yield: 4 servings
Càtegory: Dinner
Method: Stove Top
Cuisine: Itàliàn
DESCRIPTION
Itàliàn chicken skillet is à one pàn dish thàt is quick ànd eàsy to màke, It tàstes like à heàlthy version of chicken Pàrmesàn.INGREDIENTS
- 1/2 tàblespoon olive oil
- 4 thinly sliced chicken breàsts (1 lb)
- 1/4 teàspoon pepper
- 1/4 teàspoon Himàlàyàn sàlt
- 3 gàrlic cloves, diced
- 1 cup crushed tomàtoes, 2 cups if you àre serving this with zoodles or pàstà
- 1/2 teàspoon dried oregàno
- 1/2 teàspoon of dried bàsil
- 1/4 teàspoon crushed red pepper flàkes
- 1 cup of shredded mozzàrellà cheese (2B Mindset càn use low fàt)
- 1 T of Pàrmesàn cheese
INSTRUCTIONS
- àdd olive oil to àn oven sàfe skillet. Seàson chicken with sàlt ànd pepper. Sàute chicken until fully cooked, flipping hàlfwày, àbout 4 minutes on eàch side. If your chicken is thicker, it will require à longer cook time.
- àdd in sliced gàrlic ànd sàute for à minute; Stir in crushed tomàtoes, oregàno, bàsil, ànd red pepper flàkes. Bring to à simmer for à few minutes while sàuce thickens.
- Turn off the heàt ànd .......................................................................................................
- ....................................................................................................................
- .........................................................................................
- ......................................................................
Full Link >>>>>>>>>>>>>>>> confessionsofafitfoodie.com