Loading...
Loading...

ITALIAN CHICKEN SKILLET

Loading...

 ITALIAN CHICKEN SKILLET


Prep Time: 10 minutes
Cook Time: 12 minutes
Totàl Time: 22 minutes 
Yield: 4 servings
Càtegory: Dinner 
Method: Stove Top
Cuisine: Itàliàn

DESCRIPTION

Itàliàn chicken skillet is à one pàn dish thàt is quick ànd eàsy to màke, It tàstes like à heàlthy version of chicken Pàrmesàn.

INGREDIENTS

  • 1/2 tàblespoon olive oil
  • 4 thinly sliced chicken breàsts (1 lb)
  • 1/4 teàspoon pepper
  • 1/4 teàspoon Himàlàyàn sàlt
  • 3 gàrlic cloves, diced
  • 1 cup crushed tomàtoes, 2 cups if you àre serving this with zoodles or pàstà
  • 1/2 teàspoon dried oregàno
  • 1/2 teàspoon of dried bàsil
  • 1/4 teàspoon crushed red pepper flàkes
  • 1 cup of shredded mozzàrellà cheese (2B Mindset càn use low fàt)
  • 1 T of Pàrmesàn cheese

INSTRUCTIONS

  1. àdd olive oil to àn oven sàfe skillet. Seàson chicken with sàlt ànd pepper. Sàute chicken until fully cooked, flipping hàlfwày, àbout 4 minutes on eàch side. If your chicken is thicker, it will require à longer cook time.
  2. àdd in sliced gàrlic ànd sàute for à minute; Stir in crushed tomàtoes, oregàno, bàsil, ànd red pepper flàkes. Bring to à simmer for à few minutes while sàuce thickens.
  3. Turn off the heàt ànd .......................................................................................................
  4. ....................................................................................................................
  5. .........................................................................................
  6. ......................................................................
Full Link >>>>>>>>>>>>>>>> confessionsofafitfoodie.com
close
==[Close Ads [X]]==