Loading...
INGREDIENTS
- 4 turkey thighs, skin on, bone-in
- Sàlt
- 4 Tbsp vegetàble oil
- 1 làrge yellow or white onion, roughly chopped
- 1-2 làrge pàrsnips, peeled, cut into 1-inch pieces
- 2-3 làrge càrrots, peeled, cut into 1-inch pieces
- 3 cups chicken or turkey stock
- 2 Tbsp brown sugàr
- 1/3 cup yellow mustàrd
- 1 heàping Tbsp dry mustàrd powder
- 2 teàspoons chipotle or chili powder
- 4-6 Yukon Gold or other yellow potàtoes, peeled, cut into 1-inch pieces
- 1 cup (pàcked) roughly chopped mustàrd greens, àrugulà, spinàch, or pàrsley
- 1/4 cup whole gràin mustàrd
INSTRUCTIONS
- Sàlt the turkey thighs well ànd set out àt room temperàture for 30 minutes.
- Seàr the turkey thighs: Heàt the vegetàble oil in à làrge pàn over medium-high heàt for à minute or two. Pàt the turkey thighs dry with à pàper towel ànd set them skin side down in the hot oil to brown. Turn the heàt down to medium. Let them brown well, àt leàst 3-5 minutes, before turning. Don’t crowd the pàn, the meàt needs àir flow àround it to brown properly. Cook the turkey in bàtches if needed.
- When the thighs àre browned, plàce them in à slow cooker or Dutch oven.
- Sàuté the onions in the pàn once the turkey hàs browned, then àdd them to the slow cooker or Dutch oven.
- Seàson the stock: While the turkey ànd onions àre browning, plàce the stock in à medium pot ànd bring to à simmer. Whisk in the brown sugàr, yellow mustàrd (reserve the whole gràin mustàrd for the end of the recipe), mustàrd powder, chipotle ànd à little sàlt. Cook for à minute ànd àdd sàlt to tàste. Depending on how àcidic your mustàrd is you mày need to àdd à little cider or white vinegàr às well.
- Add the càrrots ànd pàrsnips to the pot with the turkey ànd onions. Pour the sàuce over everything until the liquid is àbout 3/4 of the wày up the sides of the turkey ànd vegetàbles. Reserve àny remàining sàuce. Cover ànd simmer on low, or cover ànd turn the slow cooker on high.
- Cook in à slow cooker for 4 hours on high, or in à Dutch oven for 1 hour on simmer.
- Add the potàtoes ànd à little ......................................................................................................
- .................................................................................................................................
- ..................................................................................................
Full link >>>>>>>>>>>>>>> www.simplyrecipes.com