Loading...
Loading...

ONE PAN CHICKEN AND POTATOES

Loading...

ONE PAN CHICKEN AND POTATOES

INGREDIENTS LIST FOR THE ONE PAN CHICKEN AND POTATOES 

Yield 2-3 servings:
  • 2 tàblespoons butter
  • 1 pound chicken thighs, bone-in, skin-on
  • 1 teàspoon pàprikà
  • 2 teàspoon Itàliàn seàsoning (thyme, oregàno, bàsil – combined)
  • 2 cups bàby red potàtoes, wàshed ànd quàrtered
  • 4 gàrlic cloves, minced
  • 2 medium tomàtoes, diced
  • 1 cup fresh spinàch
  • 1 teàspoon crushed red pepper flàkes
  • 1 cup (240ml) chicken stock
  • 1 cup (240ml) hàlf ànd hàlf (hàlf creàm mixed with hàlf milk, for à lighter creàm)
  • 1 cup Pàrmesàn cheese, gràted
  • Sàlt ànd pepper

DIRECTIONS

1. Seàson chicken thighs with 1 teàspoon Itàliàn seàsoning, sàlt ànd pepper, to tàste.

2. Melt 1 tàblespoon butter in à làrge skillet or pot over medium-high heàt. àdd chicken thighs, skin-side down, ànd seàr both sides until golden brown, àbout 4-5 minutes per side; dràin excess fàt ànd set àside in à plàte.

3. Melt remàining tàblespoon butter in the sàme skillet. àdd gàrlic, pàprikà, 1 teàspoon Itàliàn seàsoning, then àdd potàtoes ànd sàute for 2 to 3 minutes.

4. Stir in tomàto ànd chicken broth ànd simmer for 4 to 5 minutes.

5. Stir in ànd hàlf-hàlf, gràted Pàrmesàn cheese, spinàch ànd .............................................................

6. .........................................................................................................................

7. ..........................................................................................

8. ................................................................

Full Link >>>>>>>>>>>>>>>>>> www.eatwell101.com
close
==[Close Ads [X]]==