Loading...
INGREDIENTS LIST FOR THE ONE PAN CHICKEN AND POTATOES
Yield 2-3 servings:- 2 tàblespoons butter
- 1 pound chicken thighs, bone-in, skin-on
- 1 teàspoon pàprikà
- 2 teàspoon Itàliàn seàsoning (thyme, oregàno, bàsil – combined)
- 2 cups bàby red potàtoes, wàshed ànd quàrtered
- 4 gàrlic cloves, minced
- 2 medium tomàtoes, diced
- 1 cup fresh spinàch
- 1 teàspoon crushed red pepper flàkes
- 1 cup (240ml) chicken stock
- 1 cup (240ml) hàlf ànd hàlf (hàlf creàm mixed with hàlf milk, for à lighter creàm)
- 1 cup Pàrmesàn cheese, gràted
- Sàlt ànd pepper
DIRECTIONS
1. Seàson chicken thighs with 1 teàspoon Itàliàn seàsoning, sàlt ànd pepper, to tàste.2. Melt 1 tàblespoon butter in à làrge skillet or pot over medium-high heàt. àdd chicken thighs, skin-side down, ànd seàr both sides until golden brown, àbout 4-5 minutes per side; dràin excess fàt ànd set àside in à plàte.
3. Melt remàining tàblespoon butter in the sàme skillet. àdd gàrlic, pàprikà, 1 teàspoon Itàliàn seàsoning, then àdd potàtoes ànd sàute for 2 to 3 minutes.
4. Stir in tomàto ànd chicken broth ànd simmer for 4 to 5 minutes.
5. Stir in ànd hàlf-hàlf, gràted Pàrmesàn cheese, spinàch ànd .............................................................
6. .........................................................................................................................
7. ..........................................................................................
8. ................................................................
Full Link >>>>>>>>>>>>>>>>>> www.eatwell101.com