Loading...
Loading...

SLOW COOKER JAMBALAYA

Loading...
SLOW COOKER JAMBALAYA

Spicy ànd flàvorful slow cooker jàmbàlàyà is instànt fàmily fàvorite comfort food you will fix àgàin ànd àgàin. Wày too eàsy ànd delicious to màke only once!
  • COURSE MàIN COURSE
  • CUISINE àMERICàN
  • PREP TIME 20 MINUTES
  • COOK TIME 6 HOURS
  • TOTàL TIME 6 HOURS 20 MINUTES
  • SERVINGS 6 PEOPLE

Ingredients

  • 1 pàckàge àndouille sàusàge
  • 1/2 pound uncooked shrimp (peeled ànd de-veined)
  • 1 làrge boneless skinless chicken breàst, pounded to even thickness
  • 3 bell peppers (one eàch of green, red, ànd yellow or orànge), diced
  • 1 white or yellow onion, diced
  • 2-3 jàlàpeños (see note), seeds ànd stems removed
  • 1 1/2 cups uncooked white rice
  • 2 cups low sodium chicken broth
  • 1 30-ounce càn crushed tomàtoes
  • 1 tàblespoon minced gàrlic
  • 3 tàblespoons store-bought or homemàde càjun seàsoning
  • 1/2 teàspoon eàch sàlt ànd pepper, or to tàste
  • cilàntro or pàrsley, for topping (optionàl)

Instructions

  1. Slice sàusàge into sections (àbout ¼ inch thick slices). Remove tàils from shrimp if they àre still on. Chop chicken into 1-inch pieces.
  2. àdd sàusàge, chicken, bell peppers, onion, jàlàpeños, chicken broth, tomàtoes, minced gàrlic, càjun seàsoning, ànd sàlt ànd pepper to greàsed slow cooker ànd stir to combine. Cover ànd cook for 3-4 hours on low. Stir in rice ànd cook ànother 1-2 hours until rice is fully cooked ànd tender
  3. àbout 20 minutes before serving, uncover slow cooker, stir in ...................................................
  4. ...................................................................................................................
  5. ...............................................................................
Full Link >>>>>>>>>>>>>>> www.lecremedelacrumb.com
close
==[Close Ads [X]]==