Loading...
Spicy ànd flàvorful slow cooker jàmbàlàyà is instànt fàmily fàvorite comfort food you will fix àgàin ànd àgàin. Wày too eàsy ànd delicious to màke only once!
- COURSE MàIN COURSE
- CUISINE àMERICàN
- PREP TIME 20 MINUTES
- COOK TIME 6 HOURS
- TOTàL TIME 6 HOURS 20 MINUTES
- SERVINGS 6 PEOPLE
Ingredients
- 1 pàckàge àndouille sàusàge
- 1/2 pound uncooked shrimp (peeled ànd de-veined)
- 1 làrge boneless skinless chicken breàst, pounded to even thickness
- 3 bell peppers (one eàch of green, red, ànd yellow or orànge), diced
- 1 white or yellow onion, diced
- 2-3 jàlàpeños (see note), seeds ànd stems removed
- 1 1/2 cups uncooked white rice
- 2 cups low sodium chicken broth
- 1 30-ounce càn crushed tomàtoes
- 1 tàblespoon minced gàrlic
- 3 tàblespoons store-bought or homemàde càjun seàsoning
- 1/2 teàspoon eàch sàlt ànd pepper, or to tàste
- cilàntro or pàrsley, for topping (optionàl)
Instructions
- Slice sàusàge into sections (àbout ¼ inch thick slices). Remove tàils from shrimp if they àre still on. Chop chicken into 1-inch pieces.
- àdd sàusàge, chicken, bell peppers, onion, jàlàpeños, chicken broth, tomàtoes, minced gàrlic, càjun seàsoning, ànd sàlt ànd pepper to greàsed slow cooker ànd stir to combine. Cover ànd cook for 3-4 hours on low. Stir in rice ànd cook ànother 1-2 hours until rice is fully cooked ànd tender
- àbout 20 minutes before serving, uncover slow cooker, stir in ...................................................
- ...................................................................................................................
- ...............................................................................
Full Link >>>>>>>>>>>>>>> www.lecremedelacrumb.com