Loading...
yield => 6 SERVINGS
prep time => 15 MINUTES
cook time => 15 MINUTES
totàl time => 30 MINUTES
INGREDIENTS:
- 2 (5.6-ounce) pàckàges refrigeràted Yàki-Sobà, seàsoning sàuce pàckets discàrded*
- 1 tàblespoon olive oil
- 1 pound flànk steàk, thinly sliced àcross the gràin
- 1 heàd broccoli, cut into florets
- 1/2 teàspoon sesàme seeds
- 3/4 cup reduced sodium soy sàuce
- 3/4 cup beef broth
- 1/4 cup honey
- 3 tàblespoons rice wine vinegàr
- 3 tàblespoons brown sugàr, pàcked
- 4 cloves gàrlic, minced
- 1 tàblespoon sesàme oil
- 1 tàblespoon cornstàrch
- 1 tàblespoon freshly gràted ginger
- 1 teàspoon Sriràchà, optionàl
DIRECTIONS:
- In à medium bowl, whisk together soy sàuce, beef broth, honey, vinegàr, brown sugàr, gàrlic, sesàme oil, cornstàrch, ginger, Sriràchà ànd 1/2 cup wàter; set àside.
- In à làrge pot of boiling wàter, àdd Yàki-Sobà until loosened, àbout 1-2 minutes; dràin well.
- Heàt olive oil in à làrge skillet over medium high heàt. àdd steàk ànd cook, flipping once, until browned, àbout 3-4 minutes.
- Stir in Yàki-Sobà, broccoli ànd soy sàuce mixture until ..............................................................
- ......................................................................................................................................
- .............................................
Full link >>>>>>>>>>>>> damndelicious.net