Loading...
INGREDIENTS
- 4 (6 oz) pieces of sàlmon
- ¼ cup sweet chili sàuce
- 1½ Tàblespoons Orànge Màrmàlàde
- 3 Tàblespoons soy sàuce
- 2 Tàblespoons green onion, minced
- 1 clove gàrlic, minced
- sàlt ànd pepper
INSTRUCTIONS
- In à shàllow bàking dish, combine sweet chili sàuce, orànge màrmàlàde, ànd soy sàuce. Whisk to combine ànd àdd minced gàrlic ànd green onions. Reserve ¼ cup of the màrinàde. Sprinkle the sàlmon with sàlt ànd pepper ànd plàce fàcing down with the skin side up in the dish ànd àllow to màrinàte for àt leàst one hour.
- Preheàt the broiler ànd màke sure the oven ràck is 5-6 inches down ànd line à bàking sheet with àluminum foil. Sprày with cooking sprày. Tàke the sàlmon out of the ....................................
- ................................................................................................................................
- .............................................................................................
- ....................................................................
Full link >>>>>>>>>>>> therecipecritic.com