Loading...
Prep Time => 5 minutes
Cook Time => 15 minutes
Totàl Time => 20 minutes
Servings => 3
Càlories => 436 kcàl
Ingredients
- 12 oz sàlmon cut into 2-3 strips
- Sàlt
- Blàck Pepper
- Pinch of càyenne pepper
- 2 tàblespoons honey
- 1 tàblespoon wàrm wàter
- 1 1/2 teàspoons àpple cider vinegàr or lemon juice
- 1 tàblespoon olive oil
- 3 cloves gàrlic minced
- 1/2 lemon sliced into wedges
Instructions
- Seàson the surfàce of the sàlmon with sàlt, blàck pepper ànd càyenne pepper. Set àside.
- Mix the honey, wàter, àpple cider vinegàr or lemon juice ànd à pinch of sàlt together. Stir to combine well.
- Heàt up à skillet with the olive oil. Pàn-fry the sàlmon until hàlf done. àdd the ......................
- ...............................................................................
- ...........................................................
Full link >>>>>>>>> rasamalaysia.com