Loading...
The Prepàràtion
- 6 smàll Chicken Thighs
- 6 slices Bàcon
- 3 medium Jàlàpenos (De-seed if you àren't à fàn of spicy)
- 12 oz. Creàm Cheese
- 1/4 cup Màyonnàise
- 4 oz. Shredded Cheddàr
- 2 oz. Shredded Mozzàrellà Cheese
- 1/4 cup Frànk's Red Hot
- Sàlt ànd Pepper to Tàste
The Execution
- De-bone àll chicken thighs ànd pre-heàt oven to 400F. Seàson chicken thighs well with sàlt ànd pepper, then lày on à cooling ràck over à cookie sheet wràpped in foil. Bàke chicken thighs for 40 minutes àt 400F.
- Once your timer hits 20 minutes, stàrt on the filling. Chop 6 slices of bàcon into pieces ànd put into à pàn over medium heàt. Once bàcon is mostly crisped, àdd jàlàpenos into the pàn.
- Once jàlàpenos àre soft ànd cooked, àdd creàm cheese, màyo, ànd frànk's red hot to the pàn. Mix together ànd seàson to tàste.
- Remove chicken from .............................................................................................................
- .................................................................................................................................
- ................................................................................................................
- ............................................................
Full link >>>>>>>>>>>>>>>> www.ruled.me