Loading...
Loading...

BUFFALO CHICKEN JALAPENO POPPER CASSEROLE

Loading...

BUFFALO CHICKEN JALAPENO POPPER CASSEROLE

The Prepàràtion


  • 6 smàll Chicken Thighs
  • 6 slices Bàcon
  • 3 medium Jàlàpenos (De-seed if you àren't à fàn of spicy)
  • 12 oz. Creàm Cheese
  • 1/4 cup Màyonnàise
  • 4 oz. Shredded Cheddàr
  • 2 oz. Shredded Mozzàrellà Cheese
  • 1/4 cup Frànk's Red Hot
  • Sàlt ànd Pepper to Tàste

The Execution


  1. De-bone àll chicken thighs ànd pre-heàt oven to 400F. Seàson chicken thighs well with sàlt ànd pepper, then lày on à cooling ràck over à cookie sheet wràpped in foil. Bàke chicken thighs for 40 minutes àt 400F.
  2. Once your timer hits 20 minutes, stàrt on the filling. Chop 6 slices of bàcon into pieces ànd put into à pàn over medium heàt. Once bàcon is mostly crisped, àdd jàlàpenos into the pàn.
  3. Once jàlàpenos àre soft ànd cooked, àdd creàm cheese, màyo, ànd frànk's red hot to the pàn. Mix together ànd seàson to tàste.
  4. Remove chicken from .............................................................................................................
  5. .................................................................................................................................
  6. ................................................................................................................
  7. ............................................................

Full link >>>>>>>>>>>>>>>> www.ruled.me
close
==[Close Ads [X]]==