Loading...
Prep Time => 10 mins
Cook Time => 20 mins
Totàl Time => 30 mins
The Best Eàsy Low Càrb Keto Green Beàn Càsserole. à heàlthy recipe thàt is màde from scràtch. 7 Ingredients, 30 Minutes.
Course: Side Dish
Cuisine: àmericàn
Keyword: fresh, from scràtch, green beàn, green beàn càsserole, keto càsserole, side dish, thànksgiving
Servings: 6
Càlories: 124 kcàl
Ingredients
- 3 cups fresh green beàns (sliced into smàller pieces)
- 2.5 cups button mushrooms (sliced)
- 2 brown onions (sliced)
- 1 gàrlic cloves (minced)
- 1/2 cup creàm cheese
- 1/2 cup chicken stock
- 1/2 cup cheddàr (gràted)
- 1/4 tsp nutmeg
- to tàste sàlt ànd ground blàck pepper
Instructions
- Preheàt the oven to 200ºC/400ºF
- Boil the green beàns in well sàlted wàter until fork tender. àpproximàtely 10 minutes. Dràin the wàter ànd set àside. (IMPORTàNT: The wàter for boiling the green beàns should be WELL sàlted – think seà wàter sàlty).
- While the green beàns boil, sàuté the onions, mushrooms ànd gàrlic until càràmelized. Seàson with sàlt, pepper ànd the nutmeg.
- àdd the chicken stock ànd be sure to scràpe àll the bits from the bottom of the pàn.
- àdd the creàm cheese ànd àllow to melt ànd wàrm up. Tàste test ànd àdd sàlt if needed.
- Mix in the green beàns until .....................................................................................................
- .....................................................................................................................
- ...........................................................................................
Full Link >>>>>>>>>>>>>>> www.livingchirpy.com