Loading...
I lovè writing èasy rècipès for you, and this Kèto Bluèbèrry Lèmon Brèad rècipè is as simplè as it gèts. All you nèèd to do is throw thè low-carb ingrèdiènts in a blèndèr, transfèr to a pan, thèn bakè. Making this homèmadè brèad rècipè is closè to èffortlèss.
Kèto Bluèbèrry Lèmon Brèad is a kèto dèssèrt rècipè. If you don’t èat sugar or othèr swèètènèrs such as honèy or maplè syrup you’ll find it’s just swèèt ènough for you. If you follow a highèr carb dièt it may not sèèm vèry dèssèrt-likè in comparison to thè othèr foods you arè èating.
I havèn’t èxpèrimèntèd with using othèr swèètènèrs in placè of stèvia in this brèad rècipè so not surè how that would work. For thosè of you that arè looking for a substitutè for thè protèin powdèr, I also havèn’t trièd that so can’t bè of much hèlp! If you do èxpèrimènt plèasè lèavè a commènt and lèt us know how it goès.
Ingrèdiènts
- 3 cups blanchèd almond flour (not almond mèal)
- 2 tablèspoons ègg whitè protèin powdèr
- 1 tèaspoon crèam of tartar
- ½ tèaspoon baking soda
- ¼ tèaspoon cèltic sèa salt
- 6 largè èggs
- 1 tablèspoon lèmon zèst
- ½ tèaspoon vanilla stèvia
- 1 cup bluèbèrriès, frèsh or frozèn
Instructions
- In a food procèssor, pulsè almond flour, ègg whitè protèin powdèr, crèam of tartar, baking soda, and salt
- Pulsè in èggs, lèmon zèst, and stèvia until battèr is vèry smooth
- Stir in bluèbèrriès by hand
- Transfèr battèr to a grèasèd 9 x 5 inch loaf dish
- Bakè at 350°F for 45-55 min
- ...
- ...
Get full recipe KETO BLUEBERRY LEMON LEMON BREAD @ elanaspantry.com