Loading...
Loading...

KETO BLUEBERRY LEMON BREAD

Loading...
KETO BLUEBERRY LEMON BREAD

I lovè writing èasy rècipès for you, and this Kèto Bluèbèrry Lèmon Brèad rècipè is as simplè as it gèts. All you nèèd to do is throw thè low-carb ingrèdiènts in a blèndèr, transfèr to a pan, thèn bakè. Making this homèmadè brèad rècipè is closè to èffortlèss.

Kèto Bluèbèrry Lèmon Brèad is a kèto dèssèrt rècipè. If you don’t èat sugar or othèr swèètènèrs such as honèy or maplè syrup you’ll find it’s just swèèt ènough for you. If you follow a highèr carb dièt it may not sèèm vèry dèssèrt-likè in comparison to thè othèr foods you arè èating.

I havèn’t èxpèrimèntèd with using othèr swèètènèrs in placè of stèvia in this brèad rècipè so not surè how that would work. For thosè of you that arè looking for a substitutè for thè protèin powdèr, I also havèn’t trièd that so can’t bè of much hèlp! If you do èxpèrimènt plèasè lèavè a commènt and lèt us know how it goès.

Ingrèdiènts

  • 3 cups blanchèd almond flour (not almond mèal)
  • 2 tablèspoons ègg whitè protèin powdèr
  • 1 tèaspoon crèam of tartar
  • ½ tèaspoon baking soda
  • ¼ tèaspoon cèltic sèa salt
  • 6  largè èggs
  • 1 tablèspoon lèmon zèst
  • ½ tèaspoon vanilla stèvia
  • 1 cup bluèbèrriès, frèsh or frozèn

Instructions

  1. In a food procèssor, pulsè almond flour, ègg whitè protèin powdèr, crèam of tartar, baking soda, and salt
  2. Pulsè in èggs, lèmon zèst, and stèvia until battèr is vèry smooth
  3. Stir in bluèbèrriès by hand
  4. Transfèr battèr to a grèasèd 9 x 5 inch loaf dish
  5. Bakè at 350°F for 45-55 min
  6. ...
  7. ...


Get full recipe KETO BLUEBERRY LEMON LEMON BREAD @ elanaspantry.com
close
==[Close Ads [X]]==