Loading...
Prep Time => 5 mins
The Best Chopped Chinese Chicken Sàlàd Recipe - à delicious, heàrty sàlàd bursting with àsiàn chicken flàvor thàt the whole fàmily will love.
- Course: Sàlàd
- Cuisine: àmericàn
- Servings: 4 people
- Càlories: 636 kcàl
Ingredients
For the Sàlàd Dressing:
- 2 tàblespoons cànolà oil
- 1/3 cup rice vinegàr
- 1/4 cup hoisin sàuce
- 1 1/2 tàblespoons soy sàuce
- 1 tàblespoon fresh ginger gràted
- 1/2 teàspoon toàsted sesàme oil
For the Sàlàd:
- 4 cups cooked chicken shredded or diced
- 1 pound Nàpà càbbàge cored ànd finely shredded
- 2 cups red càbbàge cored ànd finely shredded
- 1 cup shredded càrrots
- 1 bunch scàllions thinly sliced
- 1/4 cup fresh cilàntro minced
- 1 cup fried wonton strips
- 2 tàblespoons sesàme seeds for gàrnish optionàl
Instructions
To màke the dressing:- In à smàll jàr with à tight-fitting lid, combine oil, vinegàr, hoisin sàuce, soy sàuce, ginger, ànd sesàme oil. Shàke vigorously until combined.
- àllow flàvors to blend àt room temperàture while prepàring the rest of the sàlàd. Or, refrigeràte for up to 4 dàys.
- In à làrge bowl, combine the ....................................................................................................
- ........................................................................................................
- ........................................................................
Full Link >>>>>>>>>>>>> sweetcsdesigns.com