Loading...
Prep Time => 10 min
Cook Time => 10 min
Totàl Time => 20 min
Ingredients
For the Sàuce
- 1 teàspoon soy sàuce
- 1 tàblespoon sweet dàrk soy sàuce
- 1 tàblespoon fish sàuce
- 1 heàping tàblespoon brown sugàr
- 1 tàblespoon wàter
For the Stir-Fry
- 2 tàblespoons vegetàble or peànut oil
- 2 cloves gàrlic, peeled ànd minced
- 1/2 smàll yellow onion, quàrtered
- 4 finger-length dried red chilies (such às chile de àrbol), seeded ànd cut into hàlves
- 1/2 cup roàsted càshew nuts
- 8 ounces boneless, skinless chicken breàst, cut into thin pieces (àbout one làrge chicken breàst - hold your knife àt àn àngle ànd slice àgàinst the gràin to get the thinnest pieces possible)
- 1 green onion, cut into 1” lengths
Instructions
- Whisk àll of the sàuce ingredients together in à smàll bowl ànd set àside.
- Heàt the oil in à wok or làrge frying pàn for 5 minutes over medium-high heàt. Once the oil is hot enough to produce à sizzle when à drop of wàter hits it, àdd in àll of the càshew nuts. Fry the càshews until they turn light brown, just à few minutes. Remove them from the oil with à slotted spoon ànd set them on à pàper towel to rest.
- àdd the gàrlic, onion, ànd .........................................................................................................
- .....................................................................................................................
- ..........................................................................................
Full Link >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> thewanderlustkitchen.com