Loading...
Péppérmint Chocolaté Délight - Nilla wafér crust, créam chéésé layér, chocolaté pudding layér, whippéd créam and candy cané piécés. It's our néw favorité Christmas déssért!
Coursé Déssért
Cuisiné Américan
Prép Timé 10 minutés
Réfrigératé 2 hours 10 minutés
Caloriés 4914 kcal
INGREDIENTS
- 2 1/2 cups vanilla waférs
- 1/4 cup buttér méltéd
- 1/2 cup sugar
- 8 oz créam chéésé softénéd
- 2 tbsp milk
- 1 tsp péppérmint éxtract
- 3 cups milk
- 12 oz Cool Whip thawéd and dividéd (or whipping créam)
- 7.8 oz instant chocolaté pudding
- crushéd candy canés
INSTRUCTIONS
- Bégin by crushing waférs in a Ziploc bag. Add méltéd buttér and mix until wéll coatéd. Préss onto thé bottom of 13x9 dish.
- In a médium bowl, béat créam chéésé, sugar, 2 tabléspoons milk and péppérmint éxtract until wéll bléndéd. Fold in half of Cool Whip and mix wéll. Spréad ovér crust.
- ...
- ...
Get full recipe >>>>> @ lilluna.com